Stoeptheater & Vensterkunst

Aankondiging Stoeptheater en Vensterkunst, van het jaar 2023.

Stichting de Culturele Steenoven organiseert op zondag 4 juni van 11 tot 17 uur het nieuwe kleinschalige festival “Stoeptheater & Vensterkunst” in het hart van Udenhout!

Een theatraal en cultureel festival waar je op verrassende plekken allerlei acts en kunst tegenkomt. Op een oprit, balkon of in de voortuin, in een woonkamer, op een parkeerplaats of klein podium. Van singer-songwriters, musical en koren, beeldende kunst, streetdance tot klassieke muziek. Speciaal voor de kinderen zijn er de Stoepkrijtmeisjes die je helpen om de prachtigste creaties te maken.

Er is van alles te zien en te ervaren o.a. op de Theaterplaats, de Theatertoren in de Van Heeswijkstraat, Hubertushof, ‘t Plein en de Koestraat. Laat je verrassen en verwonderen door Udenhoutse kunstenaars en muzikale talenten. De entree is gratis. Kom te voet of met de fiets en wandel langs het beste wat Udenhout op dit terrein te bieden heeft.

Op de Theaterplaats is er op 4 juni een infostand voor een plattegrond of meer informatie. Zie ook onze website (www.culturelesteenoven.nl) en facebookpagina.

Programmaboekje

Plattegrond

De plattegrond van het stoeptheater en vensterkunst.

Het volledige programma als tijdschema

Programma schema van het kleinschalige festival “Stoeptheater & Vensterkunst”.

Klik op de afbeelding voor het het volledige programma in groot beeldformaat.