Fotowedstrijd Typisch Udenhout en Biezenmortel

Udenhout en Biezenmortel horen al heel lang bij elkaar. Beide dorpen hebben veel gemeen maar zijn op diverse gebieden ook erg verschillend van elkaar. Maar wat is nu typisch Udenhouts en Biezenmortels?

Wij vragen aan de inwoners van Biezenmortel en Udenhout en aan geïnteresseerden, dit op een originele wijze in beeld te brengen met een foto het DNA van beide woongemeenschappen bloot te leggen. We hebben bij deze fotowedstrijd 6 thema’s waarover je foto’s kunt maken:

1. Landschap 2. Flora & Fauna 3. Dorpskern 4. Portret van een dorpsgenoot 5. Evenement of verenging 6. Bedrijvigheid (van het bedrijfsleven).

Hoe je een thema invult laten we vrij en kun je persoonlijk inkleuren. Foto’s met professionele camera’s maar ook foto’s met je smartphone kunnen ingediend worden. Bij de beoordeling van de foto’s wordt niet alleen gekeken naar de technische kwaliteit (bv. scherpte, en belichting) maar vooral ook naar originaliteit van de foto.

Iedereen mag deelnemen, ongeacht de leeftijd en woonplaats, aan deze wedstrijd. De inzender van de foto moet ook de maker van de foto zijn. Foto’s moeten recent qua datum zijn en mogen niet ouder zijn dat 6 maanden. De fotowedstrijd start 1 juli en eindigt op 30 september 2022. Per persoon kunnen maximaal 6 foto’s ingediend worden (1 per onderwerp). (Voor meer uitgebreide informatie, zie het reglement).

Stuur je onderwerpfoto 1 voor 1 per email naar ons (Fotowedstrijd.cso@gmail.com) via WeTransfer. Afbeeldingen zijn maximaal 1000 bij 1000 pixels en kunnen ingestuurd worden tot 1-10-2022. Vermeld hierbij ook je naam, adres en woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres en het thema. De foto’s worden beoordeeld door een jury.

De winnende foto’s worden uitvergroot en getoond op de expositie: “Typisch Udenhout en Biezenmortel”. De winnaars krijgen van hun foto een mooie vergroting. Als er personen op de foto staan dan moet je toestemming vragen voor publicatie. Daarvoor kun je dit toestemmingsformulier gebruiken.